Helsingissä riittää tekemistä vuodenaikaan katsomatta.

Helsingissä tapahtuu ympäri vuoden ja jokaiselle sopivaa tekemistä on helppo löytää. Konsertteja, urheilutapahtumia ja näyttelyitä riittää viikon jokaiselle päivällä.

On kuitenkin joitain kohteita, joihin kannattaa mennä aina, kun se on mahdollista.

Jääkiekko-ottelut

Helsinki on kahden suomalaisen huippujääkiekkojoukkueen koti. Joukkueista perinteikkäämpi, Helsingin IFK pelaa jääkiekon SM-liigaa. Kotiottelut pelataan vaihtelevina päivinä Nordenskiöldinkadun jäähallissa, Helsingin ytimessä.

Jokerit pelaa venäläistaustaista KHL-sarjaa. Kotiottelut pelataan vaihtelevina päivinä Hartwall Areenalla, pienen matkan päässä Helsingin keskustasta.

Korkeasaaren eläintarha

Korkeasaari on yksi maailman vanhimmista eläintarhoista. Korkeasaaressa on yli 150 eläinlajia ja satoja kasvilajeja ympäri maailman. Korkeasaari tarjoaa tekemistä perheen jokaiselle. Aikuiset voivat viettää Korkeasaaressa romanttisen piknikhetken, luonnon ihmeellisiä eläimiä ihmeellisiä. Lapsiperheet puolestaan voivat nauttia lasten riemusta, heidän tavatessaan aivan uusia eläimiä ympäri maailman.

Linnanmäki

Linnanmäki on huvipuisto, joka sijaitsee lähes Helsingin keskustassa. Linnanmäellä on mahdollista päästä hurvittelemaan pienemmissä ja vähän isommissa laitteissa, joten se soveltuu hyvin sekä lapsille että aikuisille. Linnanmäen hyvä ravintolatarjonta ja laitevalikoima takaa sen, että koko perhe viihtyy mainiosti. Linnanmäellä järjestetään myös monenlaisia konsertteja tapahtumia ympäri vuoden.